Mákvirág

Gombás, csirkés masni tészta

DSCN0884

Ismét egy nagyon finom receptre bukkantam.

Hozzávalók: 2 kiskanálnyi oliva olaj, 1 közepes hagyma apróra vágva, 4o dkg apróra vágott csirkemell, 12 dkg szeletelt csiperke gomba, 1 kiskanálnyi őrölt kömény, 5o ml száraz fehér bor, 125 ml húsleves, 3o dkg masni tészta, 142 ml főzőtejszin, 2 kiskanálnyi mustár.

A hagymát az olajban megdinszteltem, hozzátettem az apróra vágott csirkemellet, megpiritottam. Felöntöttem a borral, húslevessel, izesitettem egy kis sóval, megszórtam az őrölt köménnyel, hozzátettem a szeletelt gombát. 15 percig főztem. Közben megfőztem a tésztát is.

A húshoz öntöttem a tejszint, mustárt, egyet rottyantottam rajta, majd az egészet összekavartam a megfőtt, leszűrt tésztával.

Krémes, selymes, finom!

Aki szereti, megszórhatja friss bazsalikommal és mazsolával.

Jó étvágyat!

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!