Mákvirág

Nyári koktélok

Abban az időben, amikor hajóztunk, nagyon megszerettem a Virgin Mary-t, vodkától fáj a fejem, de mindig csodáltam az amerikaiakat, akik reggeli előtt egy igazi Bloody Mary-t fogyasztottak. Olyan jóizűen ették azt a zeller szárat paradicsomba mártogatva, mintha legalább egy báránysültet fogyasztottak volna. Minden hajón, minden reggel happy hour volt erre a koktélra. Mindenki magának kavarta… Tovább »

Gyümölcsös viz

Ha újra itt a nyár, és meleg az idő….. mindenki gyümölcsös vizeket készit, többek között én is. Persze többnyire  a gyerekeim miatt. Nem szoktam nekik üditőket vásárolni, szörpöket tartok a házban, de az is csak ritkán kerül elő. Ugye már meleg van, és több folyadék ivásra kell birnom őket. Ilyen formában meg nagyon érdekesnek találják… Tovább »

Murok (sárgarépa), narancs és avokádo saláta

A tegnap megvásároltam a BBC Good Food áprilisi számát, mert nagyon sok jó saláta receptet találtam benne. Innen ihletett ez a saláta recept is, amit csak annyiban változtattam meg, hogy más tipusú salátát használtam hozzá, és kevesebb zöldséget. Az eredeti rukkolával van készitve és nagyobb mennyiségben. Hozzávalók: 2 murok (sárgarépa), 1 fejes saláta (vagy egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!