Mákvirág

Francia saláta

A húslevesből kiszedegetem a zöldségeket, pontosabban a sárgarépat, petrezselyem gyökeret, krumplit, zellert (ha nem fás), és apró kockákra vágom (lásd Tyúkhúsleves http://makviragesmak.blogspot.com/2014/01).  A csontról leszedegetem a húst, ás apróra vágom, Hozzáadok 2-3 db. savanyú uborkát (izlestől függ, ki mennyire szereti savanykásan). Tehetünk hozzá zöldborsót is. Majonézt kavarok. 3 kanál majonézt http://makviragesmak.blogspot.com/2014/01/m) összekeverek 3 kanál tejföllel (nem szeretem ha a saláta túl zsiros) és belekeverem az apróra vágott zöldségeket.
Sóval, őrölt fekete borssal izesitjük.
Reggelinek, vacsorának, előételnek kivaló.
Jó étvágyat!!!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!