Mákvirág

Finom homár

 lobster

Én nem vagyok tengeri herkentyű kedvelő. Elkészitem szivesen, de nem kóstolom meg.

Igy lett ma a párom ebédje homár, és meggyőződésem szerint nagyon finom lehetett mert még a tányér is ki lett mártogatva.

 Hozzávalók: homárhús, 5o dkg vaj, kisebb kötés petrezselyemzöld, 3 db szardella, holland mártás.

A homár darabkákat megmostam. Előmelegitett sütőben, 24o fokon 1o pecig sütöttem a homárt. Közben a vajat krémesre kavartam a szardellával, petrezselyemzölddel. Nem kell sózni, hiszen a szardella sós. 1o pec után a vajat rákentem a húsra, visszatettem még 1o percre. Utána rákentem a holland mártást, és addig hagytam a lerben mig a mártás meg nem barnult.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!