Mákvirág

Kagylós bab saláta

Tegnap, amikor a garnélarákot vásároltam, rám kacsintott egy doboz mirelit kék kagyló. Szépen megpucolva, előfőzve. Gondoltam majd csak kitalálok belőle valami érdekességet.

Igy született meg egy finom saláta.

mussel salad

Hozzávalók: 1  bab konzerv, 15 dkg mirelit kagyló, fél citrom leve, kis csokor petrezselyemzöld, chilli olaj, vagy egy csipős paprika kimagolva és apróra vágva, só.

A babot lecsorgattam, egy tálba öntöttem. Hozzátettem a kagylót. Tegnap félretettem egy pár garnélarákot, azt is beletettem. Belecsorgattam fél citrom levét, apróra vágtam a petrezselyemzöldet, meglocsoltam chilli olajjal. Sóztam.

Nagyon kellemes ize van!!! És ugye az egyszerű is lehet nagyszerű….

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!