Mákvirág

Parmezános aszalt paradicsomos csirke

Hogy is fogjak neki? Rég nem ettem ilyen jót, kezdjük igy:)). A lényeg, hogy már holnap főzzétek meg!!!

parmezanos csirke

Hozzávalók: 5-6 db. csirkecomb vagy csirkemell, 1 kanálnyi olaj, 2 cikk vékony szeletre vágott fokhagyma, teáskanálnyi száritott paprika, egy csészényi húsleves, fél csészényi főzőtejszin, pár darab aszalt paradicsom apróra vágva, egy maréknyi parmezán sajt, só, bors az izesitéshez.

Egy serpenyőben felhevitettem az olajat, és a húst szépen készre sütöttem. Én ma combokból készitettem, igy a csont mellett bevágtam a húst, és kicsit többet kellet sütnöm. Mikor szép pirosak lettem, kivettem, és melegen tartottam.

A hátramaradt olajban üvegesre piritottam a  fokhagymát, beleszórtam a paprikát, felöntöttem a húslevessel, a tejszinnel. Belevágtam az aszalt paradicsomot.  Hagytam összefőni, majd hozzátettem a  sajtot, és visszatettem a combokat. 3-4 percet rotyogtattam, és brokkolival tálaltam.

Nagyon meghatározó ize van. Nagyon finom!!!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!