Mákvirág

Garnálarákos spagetti

És ime még egy gyors ebéd, vacsora, vagy uzsonna. Pillanatok alatt elkészül… Kellemes, friss, nyári, könnyű.

garnelas laska

Hozzávalók: 1o dkg spagetti, vermicelli vagy rizs tészta. 2 kiskanálnyi szója szósz, 2 kiskanálnyi hal szósz, és 2 kiskanálnyi szezámmag olaj, 1 zöldcitrom vagy citrom leve, és egy db. a tálaláshoz, 1/2 apróra vágott chilli paprika, 6 db. zöldhagyma karikákra vágva, 2 sárgarépa megreszelve, kisebb csokor menta apróra vágva,  15 dkg főtt garnélarák, tetszés szerint 2 dkg mogyoró.

Megfőztem  a tésztát, majd leszűrtem és hagytam teljesen kihűlni. Közben összevegyitettem a szószokat az olajjal és a citrom levével, rácsorgattam a kihűlt tésztára. Hozzávegyitettem  a reszelt a sárgarépát, a mentát, garnélákat, karikára vágott zöldhagymát. Jól összekavartam és tálaltam.

Ez az adag bőven elég két személynek!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!