Tavaly Húsvét előtt találtam a receptet. Elkészitettem, annyira finom, hogy az idén is felkerül az ünnepi asztalra. A füstölt sonka mellé kiváló. Most sem késő elkésziteni, biztos vagyok benne, hogy minden hozzávaló a házban van. (http://chiliesvanilia.blogspot.hu/2007/04/frankfurti-zldfszermrts-grne-soe.html). Hozzávalók: 2 főtt tojás, 2 kicsi csemegeuborka, fél hagyma, 1 gerezd fokhagyma, fél citrom leve és lereszelt héja, 2 púpos evőkanál majonéz, 2 púpos evőkanál tejföl, 1 tk mustár, 1 kk porcukor, só, bors, nagy csokor friss fűszernövény. Én most csak zöld petrezselymet, snidlinget és kaprot használtam. Kaporból csak egy pár szálat, snidlingből. A tojásokat és az uborkákat apróra vágtam. Hozzákevertem a majonézt, a tejfölet, a citrom levét és héját, izesitettem sóval és borssal, porcukorral, mustárral. Belereszeltem a fokhagymát. A friss zöldségeket apróra vágtam és belekavartam. Jó étvágyat!!!