Ropogós csirkecombok

Mindig imádtam a ropogós, kukoricapehelyben sült csirkecombokat. Valamit mindig elszúrtam, vagy lepattantak róla, vagy elszenesedtek….

Tegnap türelmesen végignéztem Stahl receptjét és voila, sikerült!!!!:)))

Hozzávalók: csirkecombok, ki mennyit szeretne enni…. aztán liszt, tojás, kukoricapehely, pár cikk fokhagyma vagy fokhagymapor, só, olaj.

A csirkecombokat megmostam, lecsorgattam, majd a csont mellett bevágtam. Kicsi zsebecskéket lehet vágni és ide kettévágott fokhagyma cikkeket dugdosni, én viszont inkább megszórtam fokhagymaporral és sóztam őket.

Aztán jött a panir: liszt, tojás és kissé megtört kukoricapehely. Forró olajban megsütöttem őket, annyira, hogy szép aranybarnák legyenek. Kiszedegettem, rácsra tettem, hogy a fölösleges zsirt lecsepegtessem, majd egy jénai tálba helyeztem őket és előmelegitett sütőben még kb. 3o percet sütöttem.

Nagyon finom lett, ropogott:))) és nem volt zsiros!!!

Kukoricás, uborkás, paradicsomos, tejszines masni tésztát tálaltam mellé.

Címkék: ,
Tovább a blogra »