És ime még egy csodálatos recept Kevin Lynch-től. Jó kis mártogatós kaja. Lehet akár cipót is tölteni vele, és kéri a sört:)).
Hozzávalók: 5o dkg darált hús, 6 csik bacon, 1 kisebb hagyma, 1 cikk fokhagyma, 1o dkg krémsajt, fél csészényi tejföl, negyed csészényi majonéz, fél csészényi reszelt mozzarella, fél csészényi trappista vagy más kemény sajt lereszelve, 1 kiskanályni worcestershire szósz, 2 kiskanálnyi ketchup.
Elkészitése meg pofon egyszerű. A darált húst fehéredésig sütöttem, majd félrehúztam, és lecsorgattam róla a zsiradékot. A bacont apróbbra vágtam, és piritgattam kb. 6 percig, majd kiszedegettem. A hátramaradt zsirban megdinszteltem a hagymát, majd az utolsó 1 percre beletettem a fokhagymát is.
Ezek után, csak mindent összekavartam. A húst a hagymával, fokhagymával, baconnal. A tejföllel, krémsajttal, reszelt sajtokkal, szósszal, ketchuppal.
Egy jénai tálba töltöttem, és előmelegitett sütőben, 2oo fokon kb. 3o percet sütöttem, mig a sajtok szépen megolvadtak, és kissé megbarnult a teteje.
Friss paradicsomot vágtam rá, és kukorica chips-el fogyasztottuk. Mártogattuk. Szerintem piritott kenyérrel is fenomenális!